İSTANBUL KENTSEL DÖNÜŞÜM DERNEĞİ KENTSEL DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

BAŞVURU FORMU

Türkiye’ nin ilk Kentsel Dönüşüm Derneği; İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği ve söktör lideri Tektaş Kentsel Dönüşüm uzmanları’ nın ortak çalışması ile piyasanın ihtiyacına yönelik Kentsel Dönüşüm Eğitimi düzenlenecektir.

• tm’ n amacı; 20 yıl sürecek kentsel dönüşüm kaspaminda doğru blg ednmek-paylaşmak, bu konuda çaışanlara – çalışmak steyenlere, ş kurmak steyenlere yol göstermektr.
  • tm; çalışan profesyoneller düşünerek tamamen uygulamaya ve pyasaya yönelk; 1 gün çersnde toplam 3 saat olarak düzenlenmştr.
  • tmler her ayın lk haftasonu talebe göre İ̇stanbul, İ̇zmi̇r, Ankara ’ da  düzenlenecektr.
  • Her açilan kurs 20 kşlk kontenjan le sınırlıdır.
  • tm merkeznn adres, eğtm çerğ kayit aşamasinda kursyerlermze bldrlecektr.
  • tm sonunda katılımcılara katılım belges verlecektr.
  • tm bedel 300 TL dr. Eğtmlerden elde edlen gelrler dernek faalyetlernde kullanılacaktır.

tm tamamlayan katılımcılar kentsel dönüşüm kapsamında Türkye’ nn lder kuruluşu Tektaş Kentsel Dönüşüm’ ün çözüm ortağı olmak için ön başvuru hakkina sahp olacaklardir. (Çözüm ortaklığı ve koşulları Tektaş Kentsel Dönüşüm uzmanlarınca katılımcılara eğtm sonrası anlatılacaktır.)

Detaylı Bilgi İçn  0212 327 74 05